Bedrijf

West Decor, in 1967 opgericht door Robert Van Den Eynde, gevestigd te Heule, spitste zich toe op het handmatig beletteren van marbrietplaten voor grafmonumenten.

Na het aanwerven van een eerste werknemer werd gezocht naar nieuwe artikelen en ontstond het idee om gedenkstenen in zwarte marmer te produceren met gegraveerde teksten in v-vorm.

Steeds voor vernieuwing vatbaar werd voortdurend naar andere technieken en machines gezocht : de Scripta kwam er, een sableermachine werd aangekocht en de eerste gezandstraalde gedenkstenen waren een feit.

In 1982 verhuisde Westdecor naar Deerlijk en in 1983 werd een 2de werknemer aangenomen

In 1992 werd het bedrijf overgenomen door de huidige zaakvoerders Lieven Lannoye en Ann Desmet.

Het gamma werd fors uitgebreid en in hetzelfde jaar nam West Decor zijn intrek in een ruimer fabriekspand in de Hoogstraat te Deerlijk.

Na een flinke uitbreiding van het klantenbestand en ruime personeelsaanwerving werd een nieuw complex van 6000 m² opgetrokken in de industriezone Ter Donkt te Deerlijk.

 

Het eenmansbedrijf van weleer groeide uit tot een volwaardig bedrijf met 22 mensen die dagelijks bijdragen tot het succes van het bedrijf.

 

Door steeds aandacht te vestigen op de verdere ontwikkeling en kwaliteit van ons productenaanbod en eigenschappen als klantvriendelijkheid, stipheid en correctheid hoog in het vaandel te dragen is Westdecor in België uitgegroeid tot dé onmisbare schakel in de uitvaartsector.

Afbeelding