Aanstaande vrijdag 12 juli zijn we uitzonderlijk gesloten vanaf 14 uur.


We zijn gesloten van 22 juli t.e.m. 6 augustus tijdens ons jaarlijks verlof. Er zullen dan geen leveringen plaatsvinden.
We wensen jullie een deugddoende vakantie!

Registreer hier uw bezoek aan ons op

Funeral @ Work 2024

3+4 / 02 / 2024

Brabanthal Leuven

STAND 106

Nieuwe urnen in porselein 2024

Captured Memory Urnen

Maak u eigen ontwerp in onze ontwerpmodule

Met onze eenvoudig te gebruiken ontwerpmodule kunt u de gedenksteen, columbariumplaat of urneveld ontwerpen naar de verwachtingen van uw klant.

Het ontwerpen van een persoonlijk gedenkteken was nog nooit zo eenvoudig. Herinneringen duren een leven lang, en uw ontwerp draagt bij aan het koesteren van die kostbare momenten.

Voeg tekeningen, foto's, vaasjes, inters en teksten toe aan uw ontwerp en bekom zo uiterst snel het ontwerp voor uw klant. U kan deze exporteren naar afbeelding of pdf, zodat u nog kan overleggen met uw klant en verder finetunen. U kan dit nadien terug inladen om zo aanpassingen door te voeren. Voeg dit toe aan uw winkelmandje, zodat u de juiste prijs kan bezorgd worden.

Exclusief voor u als klant van Westdecor!

Medisch & Postmortem

Of het nu gaat om producten voor het vervoeren van de overledene (lijkzakken, trolleys, hoofdsteunen etc.); voor de bereiding ervan (sanitaire verzorging, balsemen, hygiëneproducten, enz.) of voor hun presentatie (schragen, koeltafels, enz.), al deze artikelen zijn rechtstreeks beschikbaar.

Ons assortiment kunt u raadplegen door op onderstaande link te klikken.

Een leven vol herinneringen

Les Empreintes is een juwelencollectie die een herinnering
biedt aan alle belangrijke gebeurtenissen in het leven.

LEES MEER

Urneveldmonumenten

We hebben een uitgebreide keuze van urneveldmonumenten ter beschikking. Gaande van urneveldmonumenten met een glasplaat, tot inox, brons, glasplaat met fogla, graniet met laser, ...

In het gamma op onze website zijn de getoonde modellen met een standaard onderplaat van 50x50x5cm. Uiteraard zijn afwijkende afmetingen mogelijk. Hiervoor neem je dan best contact op met ons indien er specifieke vragen zijn.

Nieuwe urnen Eternity Collection