UDP528BOO02 | 37cm - 7ml

UDP528BOO02 | 37cm - 7ml

Staander metaal op houten sokkel - Levensboom - 7ml

Prachtige levensboom gedenkbeeld. Graag willen we onze dierbare op een vredige en mooie manier gedenken, thuis maken we dan ook vaak een gedenkhoekje. Met deze achterliggende gedachte is deze levensboom ontworpen en gemaakt. De boom heeft in het midden heel subtiel een haakje. Aan dit haakje kun je bijvoorbeeld de glasbol, een assieraad of ander herinnering item hangen. Daarnaast kun je op de plateau sokkel onder andere een mini urn, fotolijstje of theelichtje plaatsen.  Kortom … Een prachtig uniek gedenkobject met diverse mogelijkheden om persoonlijk te gedenken.

Betekenis

Over de hele wereld hebben bomen een bijzondere, heilige of rituele betekenis gekregen. Bomen symboliseren namelijk door hun gestage groei het leven van geboorte naar dood, van begin naar einde, van aarde naar hemel. Een levensboom ofwel herinneringsboom staat daarnaast voor de dierbare herinneringen en de verbondenheid met de overledene.

Materiaal

Dit beeld is gemaakt van 2mm gecoat staal.  De sokkel is van hout, deze is met de hand afgewerkt en op kleur gebracht. Let op: Hout is een natuurlijk product en kan noesten of oneffenheden bevatten. Daarnaast kunnen er door temperatuur verschillen scheurtjes ontstaan.
*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Afmeting

Het beeld heeft een doorsnede van 28cm,  de totale hoogte is ongeveer 37cm. De houten plateau sokkel is 28x15cm. Al onze urnen worden exclusief accessoires geleverd of anders vermeld.


  • Afmetingen: 28x37cm
  • Materie: Metaal
  • Inhoud: 7ml
  • Kleur Urne: Zwart