UDP528HAR07 | 37cm - 7ml

UDP528HAR07 | 37cm - 7ml

Staander metaal op houten sokkel - Harten - 7ml

Prachtig gedenk beeld met hartjes. Veel nabestaande maken in huis een gedenkhoekje of altaartje. Met dit beeld creëer je eenvoudig je eigen persoonlijke nagedachtenis plekje. De hartjes hebben een haakje waar je bijvoorbeeld een assieraad, trouwring of ander herinnering item aan kunt hangen. Op de plateau sokkel is plaats voor diverse items zoals onder andere een foto, mini urn, theelicht enz.. Kortom, door persoonlijke herinnering items toe te voegen creëer je een nagedachtenis plekje die bij jou en de overledene past.

Er zijn meerdere haakjes in dit beeld aanwezig, hierdoor is dit beeld geschikt om meerdere personen te gedenken.

Betekenis

Een hart is algemeen bekent als het universele symbool voor verbondenheid en liefde. Met dit gedenk beeld hebben wij daarnaast de uitspraak "in mijn hart raak ik je nooit meer kwijt" geprobeerd weer te geven.

Materiaal

Dit beeld is gemaakt van 2mm gecoat* staal. De sokkel is van hout, deze is met de hand afgewerkt en op kleur gebracht. Let op: Hout is een natuurlijk product en kan noesten of oneffenheden bevatten. Daarnaast kunnen er door temperatuur verschillen scheurtjes ontstaan.
*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Afmeting

Het beeld heeft een doorsnede van 28cm,  de totale hoogte is ongeveer 37cm. De houten plateau sokkel is 28x15cm.


  • Inhoud: 7ml
  • Materie: Metaal
  • Afmetingen: 28x37cm
  • Kleur Urne: Zwart