UDP528HAR08 | 37cm - 7ml

UDP528HAR08 | 37cm - 7ml

Staander metaal op houten sokkel - Hart - 7ml

Prachtig gedenkbeeld hart in hart. Veel mensen maken thuis een gedenkhoekje of gedenkaltaartje. Met dit gedenkbeeld hart in hart creëer je eenvoudig je eigen persoonlijke gedenkhoekje. Het hartje in het hart is tevens een haakje waar je bijvoorbeeld een assieraad, trouwring of ander herinnering item aan kunt hangen. De sokkel dient als plateautje waar je een theelichtje, fotolijstje, mini urn en dergelijke op kunt plaatsen. Kortom, door persoonlijke herinnering items toe te voegen creëer je een gedenkhoekje die bij jou en de overledene past. De symboliek samen met de herinnering items dragen bij aan je eigen persoonlijke gedenkhoekje.

Betekenis

We kennen het Hart symbool als het universele symbool voor liefde en verbondenheid. Een hart in hart symboliseert dat we de overledene en de mooie herinneringen die hier aan verbonden zijn nooit zullen vergeten, en dat deze voor altijd in ons hart een plekje heeft.

Materiaal

Het object is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in kleur. De voet is van massief hout. Het hout is met de hand afgewerkt en op kleur gebracht. Let op: Hout is een natuurlijk product en kan noesten of oneffenheden bevatten. Daarnaast kunnen er door temperatuur verschillen scheurtjes ontstaan.
*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Afmeting

Het object is 28cm doorsnede, totale hoogte ongeveer 37cm, houten plateau 28x15 cm.


  • Afmetingen: 28x37cm
  • Materie: Metaal
  • Inhoud: 7ml
  • Kleur Urne: Zwart