UDP528VLI00 | 37cm - 7ml

UDP528VLI00 | 37cm - 7ml

Staander metaal op houten sokkel - Vlinder - 7ml

Een mooi gedenkbeeld vlinder. Ontworpen en gemaakt zodat deze met toevoeging van persoonlijke items, voelt als ‘eigen’.  Veel mensen creëren thuis een gedenkhoekje, dit gedenkbeeld vlinder is een mooie toevoeging. Een gedenkbeeld waar je eenvoudig aan het haakje een herinnering item of assieraad kan hangen. Ook op het plateautje is er plaats voor persoonlijke herinnering items. Denk bijvoorbeeld aan een foto, een steentje van een bijzondere vakantieplek samen, een beeldje enz.. Kortom, een prachtig gedenkbeeld met een mooie symboliek om persoonlijk te gedenken.

Betekenis

Een vlinder die weg vliegt staat over het algemeen als een bevrijdend symbool.  De vlinder symboliseert daarnaast de kortstondigheid van leven en de onsterfelijke ziel. Dit vanwege de teerheid en korte levensduur van de vlinder. Religieus is de dood de overgang naar een beter leven, de overgang van een tranendal naar het hemelse koninkrijk.

Symbolisch voor en vlinder:

  1. Bij het sterven van de mens ontstijgt de ziel haar stoffelijk omhulsel, zoals een vlinder haar pop.
  2. De drie stadia die de ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding .

Materiaal

Het object is van 2 mm gecoat staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat in kleur. De sokkel is van massief hout en ambachtelijk bewerkt en op kleur gebracht. NB: hout is een natuurlijk product, het kan noesten of oneffenheden bevatten en onder invloed van droge of vochtige lucht kan het gaan werken en kunnen er eventueel scheurtjes ontstaan.

Afmeting

Het object is 28cm doorsnede, totale hoogte ongeveer 37cm, houten plateau 28x15 cm.


  • Inhoud: 7ml
  • Materie: Metaal
  • Afmetingen: 28x37cm
  • Kleur Urne: Zwart