UDP528VOG00 | 37cm - 7ml

UDP528VOG00 | 37cm - 7ml

Staander metaal op houten sokkel - Vogel op tak - 7ml

Prachtig gedenk object. Veel mensen maken thuis een gedenkhoekje of gedenkaltaartje. Heel subtiel werd er in het gedenk object een haakje verwerkt. Aan dit  haakje kun je bijvoorbeeld een assieraad, trouwring of ander herinnering item aan kunt hangen. De sokkel dient als plateautje waar je een theelichtje, fotolijstje, mini urn en dergelijke op kunt plaatsen. Kortom, door persoonlijke herinnering items toe te voegen creëer je een gedenkhoekje die bij jou en de overledene past. De symboliek samen met de herinnering items dragen bij aan je eigen persoonlijke gedenkhoekje.

Betekenis

Het roodborstje heeft in de verschillen culturen, verschillende betekenissen. Over het algemeen staat een vogel bekend als boodschapper van boven. Een Roodborstje staat daarnaast bekend als goddelijke vogel. Rondom een overlijden symbool voor een hoop, wedergeboorte, een nieuw begin en vernieuwing.

Materiaal

Het object is gemaakt van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* in kleur. De voet is van massief hout. Het hout is met de hand afgewerkt en op kleur gebracht. Let op: Hout is een natuurlijk product en kan noesten of oneffenheden bevatten. Daarnaast kunnen er door temperatuur verschillen scheurtjes ontstaan.
*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

Afmeting

Het object is 28cm doorsnede, totale hoogte ongeveer 37cm, houten plateau 28x15cm.


  • Inhoud: 7ml
  • Materie: Metaal
  • Afmetingen: 28x37cm
  • Kleur Urne: Zwart